Пам'ятаєте як в дитинстві просили маму залишити кочерижку?! А тепер і не треба просити, адже кольрабі - повністю «кочерижка», смачна, хрустка. Пропоную рецепт, за яким кольрабі ще й на картоплю з м'ясом схожа. Хоча жодного, ні іншого там немає, точно. Пригощайтеся.
Кулінарія
Овочі приготовані, а головне подані таким чином ми покуштували в літньому ресторанчику в Геленджику багато років тому. Можливо овочі були приготовані і не зовсім так, навіть зовсім не так, але смак, який запам'ятався виявився тим самим. А соєвий соус Kikkoman, підкреслив соковитість і яскравість смаку начинки. Не хочете скуштувати овочі з узбережжя Чорного моря і вирушити на малюсеньку прогулянку в сонячний Геленджик?
