Ще один рецепт з пастою і рибою, який можна приготувати і в певні дні посту.
COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND
Дуже люблю капусту в будь-якому вигляді. Але я ніколи не купувала і не пробувала китайську капусту тому, що не знала, що з нею робити і як її готувати. І ось я зважилася купити вилочок, ну і подумала, а чому б не приготувати з неї начинку? І ось що вийшло! А вийшов дуже смачний і ситний рулетик. Всім раджу!
Спосіб № 2. Батьки знову обрадували мене крижівником з дачі. Та такий він великий і соковитий був... А варити джем по такій спеці взагалі було лінь. Вирішила я, так би мовити, спростити процес. Згадала рекомендації Віколь з рецепта желе з червоної смородини, і вирішила ці рекомендації застосувати до крижовника. І нітрохи не пошкодувала, і часу трохи заощадила.
Вперше зважилася спекти паску до Великодня. Вирішила вибрати найпростіший рецепт, оскільки на більш складний поки не наважилася. У цьому рецепті немає ні коньяку, ні рому, ні сметани, ні вершків - найпростіший набір інгредієнтів! Результат, в принципі, порадував. Не знаю, які повинні бути домашні паски - так як цей у мене перший рецепт, але скажу точно - цей пасок в рази краще магазинного. Розміщую свій рецепт - може, кому знадобиться.
COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND