Для рецепту пиріжків вам буде потрібно:
- дріжджі (сухі активні) - 7г
- вода (тепла) - 1/4 склянки
- молоко - 1 склянка
- яйце - 3 шт.
- олія - 1/2 склянки
- цукровий пісок - 2 ст.л.
- сіль - 1 ч. л.
- борошно - 4 склянки
- олія (для смаження)
- рубець (яловича требуха) - 1кг
- цибуля ріпчаста - 3-4 шт.
- сіль - 1 ч. л.
- чорний перець (мелений) - за смаком чорний перець - являє собою плоди кущі. Перець вживається для супів, підливок, соусів, овоч. " href="/dictionary/215/chernyj_perec.shtml">
- морква
- селера
- цибуля ріпчаста
- чорний перець, запашний перець чорний перець - це плоди кущі. Перець вживається для супів, підливок, соусів, овоч. " href="/dictionary/215/chernyj_perec.shtml">
- гвоздика. гвоздика - висушені квіткові бутони гвоздичного дерева сімейства миртових. Характерно великий вміст ефі. " href="/dictionary/195/gvozdika.shtml">
Рецепт приготування пиріжків:
Щоб приготувати Смажені дріжджові пиріжки з рубцем необхідно.
Рубець промити і замочити в холодній воді на 6-8 годин, періодично змінюючи воду. Потім залити свіжою водою, довести до кипіння і відварити цілком протягом 2-3 годин, змінюючи воду. Перший раз змінити воду через 5-10 хвилин, потім міняти воду рідше (всього за час варіння поміняти 3-4 рази). В останній відвар додати овочі, спеції і варити 1 годину.
Готовий рубець пропустити через м'ясорубку. Обсмажити фарш у сковороді на рослинній олії. Додавши нарізану цибулю, гасити все разом до м'якості цибулі. Потім приправити начинку сіллю, спеціями і перемішати.
Розчинити дріжджі в теплій воді і залишити в теплому місці на 10-15 хвилин до появи піни. У каструлі нагріти молоко. Акуратно збиваючи вінчиком, додати яйця, олію, цукор і сіль. Знявши з вогню, домішати до молочної суміші половину борошна. Потім порціями додавати дріжджі по черзі з мукою, що залишилася, перемішуючи після кожної порції. Вимісити тісто, накрити рушником і даємо підійти протягом 1-1,5 годин.
Відокремлюючи від тіста шматочки величиною з грецький горіх, розкатати їх в пелюшки. У центр кожної пелюшки покласти 1 ст. л. начинки і заліпити краї пиріжків. Залишити пиріжки підходити на 10 хвилин в теплому місці.
У сковороді з розігрітою рослинною олією обсмажити пиріжки з требухою з двох сторін до готовності. Промокнувши зайве масло на паперових рушниках, подати пиріжки на стіл.
середній бал: 0.00голосів
: 0
-1/4
склянки теплої води; -1 склянка молока;
-3 яйця;
-1/2 склянки рослинної олії; -2
ст. л. цукрового піску; -1
ч.
л. солі; -4
склянки борошна; -рослинна
олія для смаження;
Починка:
- 1 кг. -3 -
4 цибулини
; -1 ч. л. солі
; -молотий чорний перець
;-сільдерей
;
-лук; -чірний
перець; -душистий
перець; -гвоздика.
Найголовніше тут, це правильна підготовка требухи.
Її можна брати як свинячу, так і яловичу. Требуха це практично завжди означає шлунок. Так от, цей самий шлунок треба дуже добре промити, потім дати полежати трохи. Далі, вимагуху ретельно вискаблюємо ножем з двох сторін і знову моїм.
Після цього поміщаємо требуху в каструлю з водою і доводимо до кипіння. Даємо трохи покипіти і зливаємо воду, наливаємо свіжу. Знову доводимо до кипіння і варім поки вимагуха не стане м'якою. Наприкінці варіння додаємо сіль до смаку, і різні приправи, наприклад, лавровий лист, перець горошком. Варимо ще хвилин десять і знімаємо з вогню..
Даємо вимагусі охолонути прямо в тому бульйоні, де вона варилася. Після повного залишення вимагаю виймаємо і нарізаємо на шматочки необхідного розміру.
Далі, можна требуху відразу в якості начинки використовувати, а можна і обсмажити її разом з ріпчастою цибулею до золотистого кольору. Можна ще требуху пропустити через м'ясорубку.
Готуємо далі тісто і ліпимо пиріжки з начинкою з требухи, які і запікаємо в духовці.