Пиріжки з требухою найсмачніші

Для рецепту пиріжків вам буде потрібно:

  • дріжджі (сухі активні) - 7г
  • вода (тепла) - 1/4 склянки
  • молоко - 1 склянка
  • яйце - 3 шт.
  • олія - 1/2 склянки
  • цукровий пісок - 2 ст.л.
  • сіль - 1 ч. л.
  • борошно - 4 склянки
  • олія (для смаження)
  • рубець (яловича требуха) - 1кг
  • цибуля ріпчаста - 3-4 шт.
  • сіль - 1 ч. л.
  • чорний перець (мелений) - за смаком чорний перець - являє собою плоди кущі. Перець вживається для супів, підливок, соусів, овоч. " href="/dictionary/215/chernyj_perec.shtml">
  • морква
  • селера
  • цибуля ріпчаста
  • чорний перець, запашний перець чорний перець - це плоди кущі. Перець вживається для супів, підливок, соусів, овоч. " href="/dictionary/215/chernyj_perec.shtml">
  • гвоздика. гвоздика - висушені квіткові бутони гвоздичного дерева сімейства миртових. Характерно великий вміст ефі. " href="/dictionary/195/gvozdika.shtml">

Рецепт приготування пиріжків:

Щоб приготувати Смажені дріжджові пиріжки з рубцем необхідно.


Рубець промити і замочити в холодній воді на 6-8 годин, періодично змінюючи воду. Потім залити свіжою водою, довести до кипіння і відварити цілком протягом 2-3 годин, змінюючи воду. Перший раз змінити воду через 5-10 хвилин, потім міняти воду рідше (всього за час варіння поміняти 3-4 рази). В останній відвар додати овочі, спеції і варити 1 годину.

Готовий рубець пропустити через м'ясорубку. Обсмажити фарш у сковороді на рослинній олії. Додавши нарізану цибулю, гасити все разом до м'якості цибулі. Потім приправити начинку сіллю, спеціями і перемішати.

Розчинити дріжджі в теплій воді і залишити в теплому місці на 10-15 хвилин до появи піни. У каструлі нагріти молоко. Акуратно збиваючи вінчиком, додати яйця, олію, цукор і сіль. Знявши з вогню, домішати до молочної суміші половину борошна. Потім порціями додавати дріжджі по черзі з мукою, що залишилася, перемішуючи після кожної порції. Вимісити тісто, накрити рушником і даємо підійти протягом 1-1,5 годин.

Відокремлюючи від тіста шматочки величиною з грецький горіх, розкатати їх в пелюшки. У центр кожної пелюшки покласти 1 ст. л. начинки і заліпити краї пиріжків. Залишити пиріжки підходити на 10 хвилин в теплому місці.

У сковороді з розігрітою рослинною олією обсмажити пиріжки з требухою з двох сторін до готовності. Промокнувши зайве масло на паперових рушниках, подати пиріжки на стіл.

середній бал: 0.00голосів
: 0


-1/4
склянки теплої води; -1 склянка молока;
-3 яйця;
-1/2 склянки рослинної олії; -2
ст. л. цукрового піску; -1
ч.
л. солі; -4
склянки борошна; -рослинна
олія для смаження;

Починка:
- 1 кг. -3 -
4 цибулини
; -1 ч. л. солі
; -молотий чорний перець

;-сільдерей
;

-лук; -чірний
перець; -душистий
перець; -гвоздика.

Найголовніше тут, це правильна підготовка требухи.

Її можна брати як свинячу, так і яловичу. Требуха це практично завжди означає шлунок. Так от, цей самий шлунок треба дуже добре промити, потім дати полежати трохи. Далі, вимагуху ретельно вискаблюємо ножем з двох сторін і знову моїм.

Після цього поміщаємо требуху в каструлю з водою і доводимо до кипіння. Даємо трохи покипіти і зливаємо воду, наливаємо свіжу. Знову доводимо до кипіння і варім поки вимагуха не стане м'якою. Наприкінці варіння додаємо сіль до смаку, і різні приправи, наприклад, лавровий лист, перець горошком. Варимо ще хвилин десять і знімаємо з вогню..

Даємо вимагусі охолонути прямо в тому бульйоні, де вона варилася. Після повного залишення вимагаю виймаємо і нарізаємо на шматочки необхідного розміру.

Далі, можна требуху відразу в якості начинки використовувати, а можна і обсмажити її разом з ріпчастою цибулею до золотистого кольору. Можна ще требуху пропустити через м'ясорубку.


Готуємо далі тісто і ліпимо пиріжки з начинкою з требухи, які і запікаємо в духовці.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND