Суп-пюре з гарбуза

Гарбуз - не тільки овоч, з якого на Хелловін вирізають «ліхтарик Джека», але і дуже корисний продукт!

Існує маса способів використання гарбуза. Можна ретельно вичистити з неї насіння і м'якоть, прорізати очі, ніс і рот і отримати «ліхтарик Джека». Можна навіть спробувати надіти виріб на голову і таким чином змайструвати карнавальний костюм на Хелловін. А можна нарізати її кубиками і приготувати смачний і корисний гарбузовий суп-пюре.


Рецепт приготування

Інгредієнти:

[]

гарбуз

300 р

[]

цибуля ріпчаста

100 р


[]

бульйон овочевий

200 мл

[]

вершки

150 мл

[]


сир

дор-блю 50 г

[]

масло вершкове

60 р


[]

олія оливкова

[]

горіх мускатний

[]


петрушка

[]

фенхель

насіння

[]


сіль

[]

перець

Як готувати:

  1. Цибулю нарізати півкільцями, обсмажити на оливковій олії. Гарбуз нарізати кубиками, залити овочевим бульйоном, додати пасеровану цибулю і гасити 10 хв.
  2. Додати мускатний горіх і насіння фенхеля. Овочі подрібнити до однорідної консистенції в блендері, додати вершки, поперчити.
  3. При подачі додати сир «Дор-блю», прикрасити гілочкою петрушки.

ДО РЕЧІ: якщо сир попередньо заморозити в морозилці, його буде легко натерти на терці.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND