Хрустка маринована цвітна капуста - рецепт

Смачний рецепт приготування хрусткої маринованої цвітної капусти в домашніх умовах. Хрустка маринована цвітна капуста рецепт з фото за кроками

Інгредієнти для хрусткої маринованої кольорової капусти на 1 порцію


Капуста кольорова
(1 шт.)



Морква
(3 шт.)


Часник
(6 шт.)


Яблучний оцет
(250 мл.)


Олія
(0.5 стак.)


Цукор
(0.5 стак.)


Поварена сіль
(2 ст.ложк)


Рецепт приготування хрусткої маринованої кольорової капусти за кроками

Крок 1

Хрустка маринована цвітна капуста стане окрасою для вашого столу, саме її сьогодні я вирішила приготувати. Цей рік порадував нас хорошим урожаєм цвітної капусти. Тому робимо з неї різноманітні страви і закуски. Рецепт дуже простий, а смачна солодко - кисла хрустка капуста буде радувати вас дуже довго. Кількість інгредієнтів зазначено в рецепті на 1,5 кілограма капусти. Я робила по вазі менше і вже маринад роблю на око. Таку капусту можна закатати на зиму. Отже, капусту потрібно розрізати на суцвіття, промити і обдати окропом, щоб ліквідувати не потрібну в їжі живність.

Крок 2

Далі помістити капусту в ту тару, де вона буде маринуватися.

Крок 3

Моркву потрібно почистити і помити. Натерти її краще на тьорці для корейської моркви. Відправляємо її до капусти.

Крок 4

Далі потрібно почистити і помити часник і натерти на дрібній тірці або видавити через прес. З'єднати з капустою і морквою і перемішати все.

Крок 5

Далі готуємо все для маринада.

Крок 6

У каструлю налити воду і додати цукор, сіль і олію. Коли маринад закипить потрібно зняти його з вогню і додати яблучний або винний оцет.

Крок 7

Далі гарячим маринадом заливаємо капусту і коли вона охолоне прибираємо в холодильник.


Крок 8

Через добу вона вже буде готова. Зберігати можна в розсолі тривалий час. Приємного апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND