Смачний легкий дієтичний рецепт приготування риби в фользі. Рецепт цієї страви був розміщений на сайті 26. 02. 2010 року користувачем Dika і ілюстрований мною в рамках акції «» Розмальовки «».
Інгредієнти для «Запечена риба з арахісом»:
- Риба (будь-яка, філе або стейк) - 1 кг
- Арахіс - 0,5 стак.
- Сік лимонний - 0,5 ч. л.
- Сіль (за смаком)
- Сухарі панувальні/Панування - 2-3 ст. л.
- Олія рослинна - 1 ч.
- Перець чорний (мелений)
Час приготування: 50 хвилин
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі180 |
жири21 |
вуглеводи39 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі17.1 |
жири2 |
вуглеводи3.7 |
Рецепт «Запечена риба з арахісом»:
Рибу можна взяти будь-яку, яка вам подобається, я взяла зубатку. Філе риби злегка посолити, поперчити і сбрызнуть соком лимона.
Арахіс трохи підсмажити.
Висипати горіхи в пакет і розім'яти скалкою.
На противагу постелити фольгу, змастити її рослинним маслом і посипати панувальними сухарями, викласти зверху шматочки риби.
Посипати рибу дробленим арахісом.
Загорнути фольгу конвертом і захистити край. Запікати в розігрітій духовці при температурі 180 градусів 30-40 хвилин.
Таку рибку можна подати із зеленню з будь-яким гарніром. Просто і смачно!