Запечена риба з арахісом

Смачний легкий дієтичний рецепт приготування риби в фользі. Рецепт цієї страви був розміщений на сайті 26. 02. 2010 року користувачем Dika і ілюстрований мною в рамках акції «» Розмальовки «».

Інгредієнти для «Запечена риба з арахісом»:

  • Риба (будь-яка, філе або стейк) - 1 кг
  • Арахіс - 0,5 стак.
  • Сік лимонний - 0,5 ч. л.
  • Сіль (за смаком)
  • Сухарі панувальні/Панування - 2-3 ст. л.
  • Олія рослинна - 1 ч.
  • Перець чорний (мелений)

Час приготування: 50 хвилин


Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1055 ккал

белкі180
г

жири21
г

вуглеводи39
г

100 г страви

     

ккал
100.5 ккал

белкі17.1
р


жири2
г

вуглеводи3.7
р

 

Рецепт «Запечена риба з арахісом»:

Рибу можна взяти будь-яку, яка вам подобається, я взяла зубатку. Філе риби злегка посолити, поперчити і сбрызнуть соком лимона.

Арахіс трохи підсмажити.

Висипати горіхи в пакет і розім'яти скалкою.

На противагу постелити фольгу, змастити її рослинним маслом і посипати панувальними сухарями, викласти зверху шматочки риби.


Посипати рибу дробленим арахісом.

Загорнути фольгу конвертом і захистити край. Запікати в розігрітій духовці при температурі 180 градусів 30-40 хвилин.

Таку рибку можна подати із зеленню з будь-яким гарніром. Просто і смачно!

Приємного апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND