Тріска з лисичками

Ніжна рибка з грибами під вершково-гірчичним соусом. Пригощайтеся!!!


Інгредієнти для «Тріска з лисичками»:

Йогурт

  • Закваска (бактеріальна закваска OURSSON - ЙОГУРТ) - 1 пакет.
  • Молоко - 1 л

Основні

  • Тріска - 1 кг
  • Гриби (лисички) - 600 г
  • Йогурт - 500 мл
  • Борошно пшеничне/Борошно - 2 ст. л.
  • Масло вершкове - 2 ст. л.
  • Горчиця (Французька) - 1 ст. л.
  • Сіль - до смаку
  • Перець чорний - за смаком

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 6

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2233.5 ккал

белкі236.8
р

жири48.6
р

вуглеводи214.4
р

Порції

     

ккал
372.3 ккал

белкі39.5
р

жири8.1
г

вуглеводи35.7
р

100 г страви

     

ккал
62.6 ккал

белки
6.6 р

жири1.4
р

вуглеводи6
г

 

Рецепт «Тріска з лисичками»:

Заздалегідь приготуємо йогурт:
У ємність для приготування йогурту налийте молоко і присипте закваску, закрийте і струсніть 2-3 хвилини, до повного розчинення закваски. Поставте ємність у термос-йогуртницю на 6-10 годин (я залишала на ніч). Готовий йогурт охолодіть.

Розігріть духовку до 160 градусів у режимі конвекції. Лисички переберіться і добре промийте. Покладіть у сковорідку, закрийте кришкою і готуйте на середньому вогні поки гриби не виділять сік.

Злійте з лисичок рідину і збережіть її, додайте вершкове масло і смажте на сильному вогні близько 5 хвилин.

Присипайте борошном і оскаржуйте завадивши ще 2 мін.

Влийте до лисичок рідину, що виділилася на початку смаження, коли вона загустіє...

Додайте йогурт і гірчицю, посоліть і поперчите.

Перемішайте і прогрійте не доводячи до кипіння.

Наріжте філе тріски на порційні шматки, посоліть і поперчите.

Папір для запікання наріжте аркушами на 30х40 см. У центр кожного аркуша покладіть філе тріски, а на нього соус з лисичками.

З'єднайте краї паперу і закрутіть, вийде «цукерка». Запікайте в духовці 40 хвилин.

Приємного апетиту!!!