Свинячі рибришки з яблуками

Сьогодні в магазині побачила чудові свинячі ребришки. Ну не могла я пройти повз, вже дуже захотілося мені приготувати їх у підливочці з яблук. Самі рибришки стають соковитими і м'якими, а підливка набуває приємного яблучного смаку.

Інгредієнти для «Свинячі ребришки з яблуками»:

  • Свинина (ребришки, порубати на власний розсуд) - 1,3 кг
  • Цибуля ріпчаста (середня) - 2 шт
  • Морква (велика) - 1 шт
  • Яблуко (великі, зелені) - 2 шт
  • Спеції (до смаку)
  • Зелень (скільки хочете)

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2807.5 ккал


белкі164.4
р

жири218.4
р

вуглеводи52.5
г

100 г страви

     

ккал
181.1 ккал

белкі10.6
р

жири14.1
р


вуглеводи3.4
г

 

Рецепт «Свинячі ребришки з яблуками»:

Ну що ж, ребришки ми купили, починаємо готувати: рьобришки рубаємо, ріжемо, моїм. Кладемо на сковорідку з товстим дном і обсмажуємо на сильному вогні хвилин 7.

Поки м'ясо смажиться, ріжемо цибулю дрібно і моркву тоненькими брусочками.

Цибулю з морквою додаємо до ребришок, солимо, перчимо і додаємо будь-які спеції, які душа побажає. Потім трохи оскаржуємо, додаємо склянку бульйону (оскільки свинина жирненька, я не стала додавати бульйон, а додала водички), накриваємо кришкою і гасимо все хвилин 20.

Тим часом яблука чистимо, ріжемо брусочками, через 20 хв. додаємо до м'яса і дивимося...

Якщо водичка викіпіла, додаємо (стільки, скільки хочете, щоб було підливання), накриваємо кришкою і гасимо ще хвилин 25.І
що цікаво, не потрібно додавати в підливу ніяких загусників. З яблуками підливу не буде рідкою і здобуде кислувато-солоденький яблучний смак.

Через 25 хв. посипаємо зеленню і все, готово!


Як бачите, все просто, швидко і дуже смачно!!! Всім приємного апетиту і гарного настрою!!!

Цей рецепт - учасник акції «Готуємо разом - кулінарний тиждень». Обговорення приготування на форумі - http://forum.povarenok.ru/viewtopic.php?f=34&t=5175

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND