Стаканчики з персиком і Брі

Персики з сиром Брі, запечені в стаканчиках з шарового тіста - відмінна закуска для любителів пікантних сирів до охолодженого білого вина.

Інгредієнти для «Стаканчики з персиком і Брі»:

  • Тісто шаре бездрожжеве - 200 г
  • Сир м'який (брі або Камамбер) - 125 г
  • Персик - 1 шт
  • Мед - 4 год.
  • Яйце куряче - 1 шт

Кількість порцій: 8


Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1452.8 ккал

белкі29.4
р

жири80.5
р

вуглеводи149.4
р

Порції

     

ккал
181.6 ккал

білкі3.7
р


жири10.1
г

вуглеводи18.7
р

100 г страви

     

ккал
269 ккал

белкі5.4
р

жири14.9
р

вуглеводи27.7
р

Рецепт «Стаканчики з персиком і Брі»:

Шаре тісто розкатати і розрізати на 8 квадратів, приблизно 10х10 см. Кожен квадрат укласти у форму для маффінів так, щоб вийшли стаканчики. У кожну форму я попередньо поклала паперову манжетку.


Персик розрізати навпіл, видалити кісточку і кожну половинку розрізати ще на 4 частини. Сир розрізати на 8 часток.
У кожен стаканчик з тестом покласти по одному шматочку персика і сиру.

Кожен полити 1/2 ч.л. меду.
Змастити тісто яйцем і поставити в попередньо нагріту до 200 ° C духовку.

Як тільки тісто підрум'яниться, а сир почне пузиритися, вийняти стаканчики з форми на тарілку і дати трохи охолонути.
Подавати теплими до охолодженого білого вина.

І





ще раз зі святом, милі дами,



цей рецепт - учасник акції «» Готуємо разом - кулінарний тиждень «». Обговорення приготування на форумі: http://forum.povarenok.ru/viewtopic.php?t=4236

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND