Персики з сиром Брі, запечені в стаканчиках з шарового тіста - відмінна закуска для любителів пікантних сирів до охолодженого білого вина.
Інгредієнти для «Стаканчики з персиком і Брі»:
- Тісто шаре бездрожжеве - 200 г
- Сир м'який (брі або Камамбер) - 125 г
- Персик - 1 шт
- Мед - 4 год.
- Яйце куряче - 1 шт
Кількість порцій: 8
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі29.4 |
жири80.5 |
вуглеводи149.4 |
Порції |
|||
ккал |
білкі3.7 |
жири10.1 |
вуглеводи18.7 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі5.4 |
жири14.9 |
вуглеводи27.7 |
Рецепт «Стаканчики з персиком і Брі»:
Шаре тісто розкатати і розрізати на 8 квадратів, приблизно 10х10 см. Кожен квадрат укласти у форму для маффінів так, щоб вийшли стаканчики. У кожну форму я попередньо поклала паперову манжетку.
Персик розрізати навпіл, видалити кісточку і кожну половинку розрізати ще на 4 частини. Сир розрізати на 8 часток.
У кожен стаканчик з тестом покласти по одному шматочку персика і сиру.
Кожен полити 1/2 ч.л. меду.
Змастити тісто яйцем і поставити в попередньо нагріту до 200 ° C духовку.
Як тільки тісто підрум'яниться, а сир почне пузиритися, вийняти стаканчики з форми на тарілку і дати трохи охолонути.
Подавати теплими до охолодженого білого вина.
І
ще раз зі святом, милі дами,
цей рецепт - учасник акції «» Готуємо разом - кулінарний тиждень «». Обговорення приготування на форумі: http://forum.povarenok.ru/viewtopic.php?t=4236