Спекотне зі свинини в китайському стилі

Рецепт взяла все з тієї ж «Незвичайно нной кулинарии». Ну дійсно ж, другий день поспіль переконуюся в тому, що страви, представлені там, надзвичайно смачні і прості в приготуванні!

Інгредієнти для «Спекотне зі свинини в китайському стилі»:

  • Імбир (подрібнений) - 1 ч. л.
  • Соєвий соус (1/4 склянки) - 60 мл
  • Мед (рідка 1/3 склянки) - 80 мл
  • Вино біле напівсолодке ((за оригіналом йде шеррі)) - 2 ст. л.
  • Олія рослинна - 2 ст. л.
  • Свинина - 500 г
  • Часник (подрібнений) - 2 зуб.

Час приготування: 40 хвилин


Кількість порцій: 4

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
30365.2 ккал

белкі85.9
р

жири138.8
р

вуглеводи7192.2
р

Порції

     

ккал
7591.3 ккал


белкі21.5
р

жири34.7
р

вуглеводи1798.1
г

100 г страви

     

ккал
315 ккал

белки
0.9 р

жири1.4
р

вуглеводи74.6
р


 

Рецепт «Спекотне зі свинини в китайському стилі»:

Знадобляться такі продукти.

Свинину краще брати без кісток. Нарізаємо на середні шматочки.

Робимо маринад: змішуємо олію, імбир (натираємо на дрібній терці), часник (пропускаємо через давилку), соєвий соус, рідкий мед (якщо не сезон і він засахарився, можна трохи розтопити в мікрохвильовій печі) і вино. Все гарненько перемішуємо вінчиком.

Заливаємо маринадом м'ясо і маринуємо від 4 до 6 годин. Досить довго, не завжди зручно. Але, думаю, якщо замаринувати м'ясо з ранку, а ввечері приготувати - нічого страшного з ним не трапиться. Головне в холодильник його не забути поставити.


На великій сковороді розігріваємо олію. М'ясо віджимаємо від маринада (не виливаємо, він нам знадобиться) і перекладаємо на сковорідку. Добре прожарюємо. Після цього виливаємо маринад і гасимо, поки вся рідина не випарується.

Ось і все, свинина готова. Приємного Вам апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND