Соковито!
Інгредієнти для «Соте з курки з балканським акцентом»:
- Філе куряче - 800 г
- Перець болгарський - 1 шт
- Баклажан - 2 шт
- Помідор - 3 шт
- Масліни - 0,5 бан.
- Лимон - 0,4 шт
- Квасоля стручкова (заморожування) - 1 упак.
- Спеції (смаком)
- Цибуля ріпчаста - 4 шт
- Часник - 3 зуб.
- Олія рослинна (для обсмаження)
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі208.7 |
жири12.1 |
вуглеводи416.9 |
100 г страви |
|||
ккал |
белки |
жири0.5 |
вуглеводи15.9 |
Рецепт «Соте з курки з балканським акцентом»:
Куряче філе порізати на великі шматки і обсмажити в каструлі на рослинній олії, після туди додаємо цибулю, порізану напівкільцями, обсмажили, додаємо баклажани (до цього я їх обдала окропом, щоб не гірчили), після перець, крупно ріжемо і помідори, після додаємо стручкову квасолю, і гасимо хвилин 15, закривши кришину.... Після додаємо каррі, перець, сіль, лимон, порізаний, і пів-баночки маслин без кісточок, гасимо ще 5 хвилин, додаємо часник, вирубуємо, єдиммм))