Соте з курки з балканським акцентом

Соковито!

Інгредієнти для «Соте з курки з балканським акцентом»:

  • Філе куряче - 800 г
  • Перець болгарський - 1 шт
  • Баклажан - 2 шт
  • Помідор - 3 шт
  • Масліни - 0,5 бан.
  • Лимон - 0,4 шт
  • Квасоля стручкова (заморожування) - 1 упак.
  • Спеції (смаком)
  • Цибуля ріпчаста - 4 шт
  • Часник - 3 зуб.
  • Олія рослинна (для обсмаження)

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1448.1 ккал

белкі208.7
р

жири12.1
г

вуглеводи416.9
р

100 г страви

     

ккал
55.1 ккал

белки
7.9 р

жири0.5
р

вуглеводи15.9
р

 

Рецепт «Соте з курки з балканським акцентом»:

Куряче філе порізати на великі шматки і обсмажити в каструлі на рослинній олії, після туди додаємо цибулю, порізану напівкільцями, обсмажили, додаємо баклажани (до цього я їх обдала окропом, щоб не гірчили), після перець, крупно ріжемо і помідори, після додаємо стручкову квасолю, і гасимо хвилин 15, закривши кришину.... Після додаємо каррі, перець, сіль, лимон, порізаний, і пів-баночки маслин без кісточок, гасимо ще 5 хвилин, додаємо часник, вирубуємо, єдиммм))