Сніданок «» Полуничное удовольствие «»

Побалуйте на дачі своїх діток і дорослих таким простим сніданком-десертом. Хороший в теплому і холодному вигляді, робиться дуже швидко і, повірте, дуже смачно! Ідею побачила в журналі «Ліза», готується з будь-яких сезонних ягід, у мене з полуницею!

Інгредієнти для "Сніданок" "Полуничне задоволення" ":

  • Молоко - 1 л
  • Крупа манна - 100 г
  • Цукор (2 ст.л у кашу, 2,5 ст.л. в ягоди) - 4,5 ст. л.
  • Ванілін (до смаку в кашу)
  • Полуниця (малина, смородина, вишня тощо) - 300 г

Час приготування: 30 хвилин


Кількість порцій: 4

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1193.5 ккал

белки
41.9 р

жири7.1
г

вуглеводи244.5
г

Порції

     

ккал
298.4 ккал


белкі10.5
р

жири1.8
р

вуглеводи61.1
г

100 г страви

     

ккал
78 ккал

білкі2.7
р

жири0.5
р

вуглеводи16
г


 

Рецепт "Сніданок" "Полуничне задоволення" ":

Варимо манну кашу з цукром і ваніліном, поки не загустіє і розкладаємо по креманках або келихах з товстими стінками. Полуницю перебираємо, моїм, розминаємо виделкою з цукром і тримаємо на слабкому вогні буквально 1-2 хвилини, щоб розійшовся цукор.

Розкладаємо по креманках на нашу кашу. Даємо трохи охолонути і...

... прикрашаємо полуницею і листиками м'яти! У мене меліса лимонна.

Дуже смачна і корисна така каша з полуницею, яка щойно росла на грядці! Пригощайтеся!


Приємного апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND