Побалуйте на дачі своїх діток і дорослих таким простим сніданком-десертом. Хороший в теплому і холодному вигляді, робиться дуже швидко і, повірте, дуже смачно! Ідею побачила в журналі «Ліза», готується з будь-яких сезонних ягід, у мене з полуницею!
Інгредієнти для "Сніданок" "Полуничне задоволення" ":
- Молоко - 1 л
- Крупа манна - 100 г
- Цукор (2 ст.л у кашу, 2,5 ст.л. в ягоди) - 4,5 ст. л.
- Ванілін (до смаку в кашу)
- Полуниця (малина, смородина, вишня тощо) - 300 г
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белки |
жири7.1 |
вуглеводи244.5 |
Порції |
|||
ккал |
белкі10.5 |
жири1.8 |
вуглеводи61.1 |
100 г страви |
|||
ккал |
білкі2.7 |
жири0.5 |
вуглеводи16 |
Рецепт "Сніданок" "Полуничне задоволення" ":
Варимо манну кашу з цукром і ваніліном, поки не загустіє і розкладаємо по креманках або келихах з товстими стінками. Полуницю перебираємо, моїм, розминаємо виделкою з цукром і тримаємо на слабкому вогні буквально 1-2 хвилини, щоб розійшовся цукор.
Розкладаємо по креманках на нашу кашу. Даємо трохи охолонути і...
... прикрашаємо полуницею і листиками м'яти! У мене меліса лимонна.
Дуже смачна і корисна така каша з полуницею, яка щойно росла на грядці! Пригощайтеся!
Приємного апетиту!