Смузі на основі зеленого чаю

З чаєм для мене відкривається новий світ. Традиційні уявлення про чаї як про повсякденний напій відходять на другий план. Чай - це філософія, ритуал і кулінарне мистецтво. Церемонія заварювання чаю - окрема тема, тому торкнемося кулінарної складової. Виявляється, як чай у Кореї п'ють поживний напій із зернових, а в Японії з чаєм готують суп. Смузі з зеленого чаю з бананом може бути прекрасною альтернативною ранковій каві, оскільки зелений чай містить теїн, який бадьорить і тонізує. А банан добре насичує, тому підходить для сніданку.

Інгредієнти для «Смузі на основі зеленого чаю»:

  • Банан (стиглий) - 1 шт
  • Мед - 1 год.
  • Чай зелений (заварений) - 1 стак.

Час приготування: 5 хвилин

Кількість порцій: 1

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
192.2 ккал

білкі2.7
р

жири0.2
р

вуглеводи47.2
г

100 г страви

     

ккал
101.2 ккал

белкі1.4
р

жири0.1
г

вуглеводи24.8
р

 

Рецепт «Смузі на основі зеленого чаю»:

Заварити чай і остудити його.

У чашу блендера порізати банан, викласти мед і залити зеленим чаєм (заварку слід розбавити водою, інакше смак вийде гіркуватим і терпким). Зійти в однорідну масу.

Налити смузі в склянку і скуштувати легкість буття!