Смажена зимова капуста з курячою печінкою

Німецька солянка з курячою печінкою - відмінна і зовсім не складна зимова страва.

Ведучі програми «Лавка смаку» Марк Стаценко та Василь Ємельяненко перевіряють рецепти кулінарних блогерів. Цього разу перевірку проходить німецький рецепт «смажена зимова капуста з курячою печінкою».


Солянкою називають і густий ситний суп на крутому м'ясному, рибному або грибному бульйоні з гострими приправами, і страву, яка робиться з тушкованої капусти з м'ясом, рибою або грибами. Сьогодні йтиметься саме про капусту з м'ясними продуктами.

Солянка готується на основі капусти і м'яса, ковбасок або субпродуктів. Наприклад, можна використовувати курячу печінку, яка перед подачею злегка обсмажується до золотистого кольору. Щоб зробити страву більш цікавою, капусту можна взяти двох видів: червону і білокачанну.

Дивіться відео: два рецепти солянки, один - від кулінарного блогера Глюка, другий - від Марка Стаценка.

РЕЦЕПТ СМАЖЕНОЇ ЗИМОВОЇ КАПУСТИ З КУРЯЧОЮ ПЕЧІНКОЮ

ТРЕБА:

100 г червоної капусти 100 г білокачанної капусти 3 зубчики часнику шт. ріпчастого цибулі 2 гілочки розмарину 2 ст. л. соєвого соусу на 30 мл оливкової олії 300г курячої печінки 2 зубчики часнику 10 г петрушки Сіль, перець по смаку

ЯК ГОТУВАТИ:

1. Цибулю, часник і перець чили дрібно нарізати, додати стебла петрушки і обсмажити на оливковій олії. Потім туди ж всипати суміш перців, гвоздику і розмарин. Влити соєвий соус і перемішати.


2. Викласти в сковороду із засмаженням червону і білокачанну капусту, нарізану соломкою. Посолити і поперчити.

3. Курячу печінку нарізати довільно і обсмажити на оливковій олії. Додати часник і тім'ян. Посолити, поперчити і ввести сметану. Додати нарубану зелень петрушки.

4. Тушковану капусту подавати з обсмаженою курячою печінкою. Прикрасити розмарином і зеленню.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND