Простий, легкий салатик, але дуже яскравий, смачний, з ароматною корейською ноткою!
Інгредієнти для "Салат" "Вінтаж" ":
- Грудка куряча (без шкірки, відварена) - 1 шт
- Крабове м'ясо - 200 г
- Морква - 1 шт
- Кабачок (маленький) - 1 шт
- Часник - 1 зуб.
- Кукурудза (консервована) - 1 бан.
- Приправа (д/моркви по-корейськи) - 1 ч. л.
- Сіль (і цукор, по трісці)
- Сік лимонний - 2 ст. л.
- Перець чорний (мелений, за смаком)
- Олія рослинна - 5-6 ст. л.
Час приготування: 15 хвилин
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі116.2 |
жири82.5 |
вуглеводи206 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі8.9 |
жири6.3 |
вуглеводи15.7 |
Рецепт "Салат" "Вінтаж" ":
Морква і кабачок (очищений від насіння і шкірки) натерти на тірці для корейської моркви. Додати сіль, цукор, чорний молотий перець, сік лимона, вичавлений часник, приправу і рослинну олію. Перемішати і залишити маринуватися, поки ви будете варити курячу грудку.
Курячу грудку зварити в підсоленій воді, остудити. До моркви з кабачками додати порізані грудки і крабове м'ясо. Так само додати консервовану кукурудзу з 2-3 ст.л рідини, в якій вона була.
Все перемішати.
Салат викласти гіркою на пласку страву.