Салат «» Вінтаж «»

Простий, легкий салатик, але дуже яскравий, смачний, з ароматною корейською ноткою!

Інгредієнти для "Салат" "Вінтаж" ":

  • Грудка куряча (без шкірки, відварена) - 1 шт
  • Крабове м'ясо - 200 г
  • Морква - 1 шт
  • Кабачок (маленький) - 1 шт
  • Часник - 1 зуб.
  • Кукурудза (консервована) - 1 бан.
  • Приправа (д/моркви по-корейськи) - 1 ч. л.
  • Сіль (і цукор, по трісці)
  • Сік лимонний - 2 ст. л.
  • Перець чорний (мелений, за смаком)
  • Олія рослинна - 5-6 ст. л.

Час приготування: 15 хвилин


Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2067.9 ккал

белкі116.2
р

жири82.5
р

вуглеводи206
р

100 г страви

     

ккал
157.9 ккал

белкі8.9
р


жири6.3
р

вуглеводи15.7
р

 

Рецепт "Салат" "Вінтаж" ":

Морква і кабачок (очищений від насіння і шкірки) натерти на тірці для корейської моркви. Додати сіль, цукор, чорний молотий перець, сік лимона, вичавлений часник, приправу і рослинну олію. Перемішати і залишити маринуватися, поки ви будете варити курячу грудку.

Курячу грудку зварити в підсоленій воді, остудити. До моркви з кабачками додати порізані грудки і крабове м'ясо. Так само додати консервовану кукурудзу з 2-3 ст.л рідини, в якій вона була.

Все перемішати.

Салат викласти гіркою на пласку страву.


Приємного апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND