Салат «» Ковбой на відпочинку «»

Цей салат одночасно і легкий, і ситний. Особливу пікантність його смаку надає заправка.

Інгредієнти для «Салат» «Ковбой на відпочинку» «»:

  • Ріс (дикий рис «містраль акватика мікс») - 100 г
  • Креветки (свіжоморожені) - 100 г
  • Шампіньйони (мариновані) - 100 г
  • Горошок зелений (заморожений) - 100 г
  • Крабові палички - 100 г
  • Оливки чорні (без кісточок) - 8-10 шт
  • Сметана (низькокалорійна) - 1 ст. л.
  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Лимон - 1/2 шт
  • Зелень (кропу і петрушки) - 10 г
  • Спеції (сіль, перець) - 3 г

Час приготування: 20 хвилин


Кількість порцій: 2

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
676.8 ккал

белкі45.8
р

жири14.6
р

вуглеводи91.4
р

Порції

     

ккал
338.4 ккал


белки
22.9 р

жири7.3
р

вуглеводи45.7
р

100 г страви

     

ккал
90.2 ккал

белкі6.1
г

жири1.9
р

вуглеводи12.2
г


 

Рецепт «Салат» «Ковбой на відпочинку» «»:

Для початку необхідно придбати ці інгредієнти.

Креветки опустити в киплячу воду на 3 - 4 хвилини, потім вийняти і очистити, шампіньйони і крабові палички нарізати кубиками, зелений горошок поставити в мікрохвильову піч на 2 хв., потім злити воду, дикий рис відварити до готовності, зелень дрібно нарізати.

Підготовлені компоненти змішати, додати сіль і перець, заправити сумішшю лимонного соку, сметани і соєвого соусу. Оформити, як показано на фотографії. Салат викласти в келих на високій ніжці або креманку, прикрасити долькою лимона і цілими шампіньйонами, на коктейльну трубочку нанизати маслини і вставити пучок зелені. Приємного апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND