Цей салат одночасно і легкий, і ситний. Особливу пікантність його смаку надає заправка.
Інгредієнти для «Салат» «Ковбой на відпочинку» «»:
- Ріс (дикий рис «містраль акватика мікс») - 100 г
- Креветки (свіжоморожені) - 100 г
- Шампіньйони (мариновані) - 100 г
- Горошок зелений (заморожений) - 100 г
- Крабові палички - 100 г
- Оливки чорні (без кісточок) - 8-10 шт
- Сметана (низькокалорійна) - 1 ст. л.
- Соєвий соус - 2 ст. л.
- Лимон - 1/2 шт
- Зелень (кропу і петрушки) - 10 г
- Спеції (сіль, перець) - 3 г
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 2
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі45.8 |
жири14.6 |
вуглеводи91.4 |
Порції |
|||
ккал |
белки |
жири7.3 |
вуглеводи45.7 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі6.1 |
жири1.9 |
вуглеводи12.2 |
Рецепт «Салат» «Ковбой на відпочинку» «»:
Для початку необхідно придбати ці інгредієнти.
Креветки опустити в киплячу воду на 3 - 4 хвилини, потім вийняти і очистити, шампіньйони і крабові палички нарізати кубиками, зелений горошок поставити в мікрохвильову піч на 2 хв., потім злити воду, дикий рис відварити до готовності, зелень дрібно нарізати.
Підготовлені компоненти змішати, додати сіль і перець, заправити сумішшю лимонного соку, сметани і соєвого соусу. Оформити, як показано на фотографії. Салат викласти в келих на високій ніжці або креманку, прикрасити долькою лимона і цілими шампіньйонами, на коктейльну трубочку нанизати маслини і вставити пучок зелені. Приємного апетиту!