Постні манні кекси з маком

Дуже смачні манні кекси з маком, готуються дуже просто, з'їдаються моментально! До чаю в якості солодкого доповнення, саме-то! Пригощайтеся!!!

Інгредієнти для «Пісні манні кекси з маком»:

  • Крупа манна ((250 мл)) - 1 стак.
  • Цукор - 3\4 стак.
  • Мак - 3 ст. л.
  • Борошно пшеничне/Борошно -5 стак.
  • Вода (кімнатної температури) - 1 стак.
  • Ванілін - 1 щепіт.
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Олія соняшникова («» Олейна «» класична) - 4 ст. л.

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
4520.3 ккал

белкі40.5
р

жири90.8
р

вуглеводи887.7
р

100 г страви

     

ккал
337.3 ккал

белкі3
г

жири6.8
р

вуглеводи66.2
г

 

Рецепт «Пісні манні кекси з маком»:

У ємність з'єднати мак, манну крупу, цукор

Залити водою кімнатної температури, дати набухнути 1 годину.

Додати соняшникову олію, ванілін.

Борошно і розпушувач тесту

Добре перемішати, вийти тісто схоже на тісто для оладій.

Розподілити за формами. Я використовувала паперові підкладки. Можна скористатися будь-якими формами для кексу, якщо вони не силіконові, бажано змастити соняшниковою олією.
Випікати в попередньо розігрітій духовці до 180 градусів 15-20 хвилин, орієнтуйтеся по своїй духовці.