Пісочний пиріг з айвою

Якщо подобається солодка випічка з кислинкою, Вам сюди. Ароматний пиріг для душевних посиденьок.

Інгредієнти для «Пісочний пиріг з айвою»:

  • Айва (2 середніх шт.)
  • Масло вершкове (80 гр.)
  • Пластівці вівсяни (0,5 ст.)
  • Борошно пшеничне/Борошно (0,5. Ст.)
  • Цукор (0,5 ст.)
  • Яйце куряче (1 шт.)
  • Олія соняшникова (3 ст.л.)
  • Кориця (0,5 ч. л.)

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 5

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
0 ккал

белкі0
г

жири0
г

вуглеводи0
г

100 г страви

     

ккал
0 ккал

белкі0
г

жири0
г

вуглеводи0
г

 

Рецепт «Пісочний пиріг з айвою»:

Айву добре промити, видалити серцевину. Порізати дольками. Обсмажити на соняшниковій олії 3-4 хвилини. Залишити остигати. За цей час приготуємо тісто.

Яйце розтерти з цукром.

Додати вівсяні пластівці і м'яке вершкове масло. Перемішати.

Додати до суміші корицю і просіяне борошно. Добре перемішуємо.

У форму викладаємо частину тесту, зверху нашу залишливу айву.

Другу половину тесту викладаємо на айву. Розподіляємо і ставимо в розігріту духовку.

Випікаємо при 180 С 35-40 хвилин. Готовий пиріг прикрашаємо на свій смак. Дуже смачно з кулькою ванільного морозива.

Приємного чаювання і смачних зимових вечорів!!!





Р.S. Якщо волієте більш пишний пиріг, інгредієнти брати в подвійному розмірі.