Смачне розсипчасте печиво, що не вимагає великих трудових і фінансових витрат. Я сподіваюся, що Вам сподобається. За фото до рецепту спасибі Юлії yuvl.
Інгредієнти для «Печиво» Вкуснятина «»:
- Борошно пшеничне/Борошно -5 стак.
- Цукор - 0.5 стак.
- Яйце куряче - 1 шт
- Масло вершкове - 100 г
- Сметана - 1 ст. л.
- Сода - 1 ч. л.
- Молоко згущене - 1 бан.
- Насіння соняшника
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі59.9 |
жири131.9 |
вуглеводи515.8 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі6.3 |
жири13.9 |
вуглеводи54.3 |
Рецепт «Печиво» Смачнятина «»:
Борошно просіяти через сито, яйце збити з цукром, масло розтопити. У борошно кладемо збиті яйця з цукром, масло і соду, погашену сметаною. Вимісити тісто і на годину покласти в холодильник.
Противник покрити папером для випічки і на нього потерти тоненьким шаром на великій терці тісто. Випікати, поки не зарум'яниться. Спечену стружку скласти у велику миску, висипати чищені (смачніше, якщо попередньо обсмажені) насіння і варену згущенку. Все добре вимішати.
Формуємо печенюшки - на шматок харчової плівки кладемо столову ложку маси, плівку закручуємо - типу кулечка. Печиво має вийти у формі кульки. Кладемо в холодильник, щоб печенюшки накріпко застигли.
При подачі на стіл кожну печінку розвернути і вийняти з плівки. Приємного апетиту.