Цей рецепт сирного печива мій коханий!!! Виходить завжди, витрат вимагає мінімум! Дуже ароматно і з кавою, і з молочком!!!
Інгредієнти для «Печиво сировина» Кохане «»:
- Борошно пшеничне/Борошно - 250 г
- Розпушувач тесту - 1 ст. л.
- Сир твердий (тертий) - 50 г
- Масло вершкове - 50 г
- Сіль - 0,5 год.
- Молоко - 170 г
- Жовток яєчний - 1 шт
- Приправа (Прованські трави, сухі) - 0,5 ч.
Час приготування: 20 хвилин
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі43.2 |
жири55.4 |
вуглеводи205 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі7.4 |
жири9.6 |
вуглеводи35.3 |
Рецепт «Печиво сировина» Кохане «»:
Просіяти борошно, додати розпушувач. Додати до борошна масло і порубати все гарненько ножем.
Додати тертий сир, прованські травички і сіль.
Влити молоко і добре перемішати. Тісто не повинно бути крутим.
Розкатати тісто на присипаному борошном столі товщиною 1-1,3 см. Вирізати за допомогою формочок (ну або як я - за допомогою гуртка) печиво.
Викласти печиво на сухий супротивник. Змастити гору жовтком і випікати в розігрітій до 200 градусів духовці 12-15 хвилин.
Їсти печиво можна і гарячим, і холодним!
Приємного апетиту!!!