Смак ягідного соусу ідеально підходить до млинців. Соус яскравий, ароматний, кисло-солодкий, легкий у приготуванні і для нього можна використовувати заморожені ягоди.
Інгредієнти для «Млинці в ягідному соусі»:
- Блін - 12 шт
- Малина - 100 г
- Смородина червона - 80 г
- Смородина чорна - 80 г
- Цукор - 100 г
- Крохмаль - 1 ч. л.
- Олія рослинна (для смаження млинців) - 4 ст. л.
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі87.8 |
жири102.9 |
вуглеводи704.3 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі4.2 |
жири4.9 |
вуглеводи33.5 |
Рецепт «Млинці в ягідному соусі»:
Обсмажуємо млинці на рослинній олії «Олейна»
Готуємо соус. Ягоди у мене заморожені.
Подрібнюємо блендером
Процеживаем.
Додаємо цукор, крохмаль, перемішуємо
Доводимо до кипіння, соус густіє.
Млинці складаємо навпіл і ще раз.
Згортаємо розочкою
Для подачі в тарілку наливаємо соус
На соус кладемо квіточки з млинців.