Багато хто готує курочку... але у всіх є своя родзинка... ЦЕ НАЧИНКА!
Інгредієнти для «Курочка фарширована»:
- Курка - 1 шт
- Печінка говяжжя - 300 г
- Майонез - 1/2 стак.
- Цибуля ріпчаста (маленька) - 1 шт
- Олія оливкова
- Соєвий соус - 1/4 стак.
- Гірчиця - 1/4 стак.
- Вода - 50 г
- Гриби (опята) - 200 г
- Сіль
- Приправа (італійські трави)
- Крупа гречана (відварена)
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі379 |
жири273.3 |
вуглеводи301.2 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі12.1 |
жири8.7 |
вуглеводи9.6 |
Рецепт «Курочка фарширована»:
Вимити курочку, обсушити, видалити реберні кісточки, намагаючись не пошкодити шкіру.
Зробити соус: 1/2 стак. майонезу, 1/4 стак. гірчиці, 1/4 стак. соєвого соусу, сіль, італійські трави. Обмазати
курочку соусом і залишити на 20 хвилин. Тим
часом порізати цибулю, обсмажити на оливковій олії, додати гриби, гасити до готовності. Додати до грибів дрібно нарізану печінку і смажити, додавши трохи олії і води (50 г). Коли
вода викіпить і печінка підсмажиться, додати готову гречку. Посолити. Дати охолонути. Далі
починаємо курочку нашою смачнятинкою і зашивай білою ниткою. У ф
орму укладаємо фольгу розміром більше, ніж сама форма. Зверху укладаємо нашу курочку, змащуємо залишком соусу. Ставимо в духовку приблизно на 30 -40 хвилин. Дістаємо
і милуємося!!! Тільки потім їмо!!! ПРИЄМНОГО
АПЕТИТУ!!!