Курочка фарширована

Багато хто готує курочку... але у всіх є своя родзинка... ЦЕ НАЧИНКА!

Інгредієнти для «Курочка фарширована»:

  • Курка - 1 шт
  • Печінка говяжжя - 300 г
  • Майонез - 1/2 стак.
  • Цибуля ріпчаста (маленька) - 1 шт
  • Олія оливкова
  • Соєвий соус - 1/4 стак.
  • Гірчиця - 1/4 стак.
  • Вода - 50 г
  • Гриби (опята) - 200 г
  • Сіль
  • Приправа (італійські трави)
  • Крупа гречана (відварена)

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
5159 ккал


белкі379
р

жири273.3
р

вуглеводи301.2
р

100 г страви

     

ккал
164.3 ккал

белкі12.1
р

жири8.7
р


вуглеводи9.6
р

 

Рецепт «Курочка фарширована»:

Вимити курочку, обсушити, видалити реберні кісточки, намагаючись не пошкодити шкіру.
Зробити соус: 1/2 стак. майонезу, 1/4 стак. гірчиці, 1/4 стак. соєвого соусу, сіль, італійські трави. Обмазати
курочку соусом і залишити на 20 хвилин. Тим
часом порізати цибулю, обсмажити на оливковій олії, додати гриби, гасити до готовності. Додати до грибів дрібно нарізану печінку і смажити, додавши трохи олії і води (50 г). Коли
вода викіпить і печінка підсмажиться, додати готову гречку. Посолити. Дати охолонути. Далі
починаємо курочку нашою смачнятинкою і зашивай білою ниткою. У ф
орму укладаємо фольгу розміром більше, ніж сама форма. Зверху укладаємо нашу курочку, змащуємо залишком соусу. Ставимо в духовку приблизно на 30 -40 хвилин. Дістаємо

і милуємося!!! Тільки потім їмо!!! ПРИЄМНОГО
АПЕТИТУ!!!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND