Курка в вершках, приготовлена в мультиварку

Легка швидка страва приготовлена в мультиварку. Це просто їжа!, зауважте! на кожен день! Ну а в свята ми по штучним!

Інгредієнти для «Курка в вершках, приготована в мультиварці»:

  • Філе куряче (Філе куряче) - 600 г
  • Вершки (для заливки). - 150 мл
  • Цибуля ріпчаста (Нашинкувати). - 2 шт
  • Помідор (Середні, або 2 великих.) - 4 шт
  • Сир твердий (Натертий на великій терці). - 100 г
  • Спеції (За бажанням.) - 1 ч.

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 10

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1484.5 ккал

белкі169.1
р

жири65.4
р

вуглеводи47.8
р

Порції

     

ккал
148.5 ккал

белки
16.9 р

жири6.5
р

вуглеводи4.8
р

100 г страви

     

ккал
100.3 ккал

белкі11.4
р

жири4.4
р

вуглеводи3.2
г

 

Параметри приготування мультиварку:

Потужність: 860 Ват

Основна програма: Мультиповар (30 хвилин)

Додаткова програма: Смаження (15 хвилин)

Рецепт «Курка в вершках, приготована в мультиварці»:

Наші продукти. Філе курки. нарізати поперек волокон. Укласти в змащену рослинною олією чашу мультиварку.

Включаємо на режим «Жарка», і оскаржуємо!

Потім шинкуємо цибулю, злегка притискаємо, щоб вийшов сік і викладаємо на м'ясо.

Продовжуємо оскаржувати. Якщо не вистачить часу, додайте. Наступний шар помідори, нарізані будь-яким вам зручним способом.

Подальший шар сир.

Заливаємо вершками. Виставляємо програму на «Мультиповар» на 1 годину, при температурі 115 *.

Після закінчення програми ми отримуємо таку красу.

Ось я сьогодні подала банально з локшиною.