Легка швидка страва приготовлена в мультиварку. Це просто їжа!, зауважте! на кожен день! Ну а в свята ми по штучним!
Інгредієнти для «Курка в вершках, приготована в мультиварці»:
- Філе куряче (Філе куряче) - 600 г
- Вершки (для заливки). - 150 мл
- Цибуля ріпчаста (Нашинкувати). - 2 шт
- Помідор (Середні, або 2 великих.) - 4 шт
- Сир твердий (Натертий на великій терці). - 100 г
- Спеції (За бажанням.) - 1 ч.
Час приготування: 90 хвилин
Кількість порцій: 10
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі169.1 |
жири65.4 |
вуглеводи47.8 |
Порції |
|||
ккал |
белки |
жири6.5 |
вуглеводи4.8 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі11.4 |
жири4.4 |
вуглеводи3.2 |
Параметри приготування мультиварку:
Потужність: 860 Ват
Основна програма: Мультиповар (30 хвилин)
Додаткова програма: Смаження (15 хвилин)
Рецепт «Курка в вершках, приготована в мультиварці»:
Наші продукти. Філе курки. нарізати поперек волокон. Укласти в змащену рослинною олією чашу мультиварку.
Включаємо на режим «Жарка», і оскаржуємо!
Потім шинкуємо цибулю, злегка притискаємо, щоб вийшов сік і викладаємо на м'ясо.
Продовжуємо оскаржувати. Якщо не вистачить часу, додайте. Наступний шар помідори, нарізані будь-яким вам зручним способом.
Подальший шар сир.
Заливаємо вершками. Виставляємо програму на «Мультиповар» на 1 годину, при температурі 115 *.
Після закінчення програми ми отримуємо таку красу.
Ось я сьогодні подала банально з локшиною.