Соковите, ароматне, м'яке м'ясо, розрізане на порційні шматки і запечене в духовці! Сумнівалася до останнього, але приготувавши, переконалася - це правда! До речі, гарнір під стати м'ясу - ну, дуже смачний!
Інгредієнти для «Корейка під луковим соусом у духовці»:
М'ясо:
- Свинина (корейка без кісточки) - 450 г
- Хрін (готовий) - 30 г
- Сіль - до смаку
- Часник (у мене сухий 2 г) - до смаку
- Соєвий соус - 10 г
- Перець чорний - за смаком
- Паприка солодка - 2 трісок.
- Коріандр (порошок) - 1/4 ч.
- Сир голландський - 30 г
- Олія рослинна - 1 ст. л.
Соус:
- Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт
- Сметана - 1 ст. л.
- Гірчиця - 1 ч. л.
- Сіль - до смаку
Гарнір:
- Картопля - 500 г
- Сіль - до смаку
- Перець чорний - за смаком
- Моцарелла - 50 г
Час приготування: 45 хвилин
Кількість порцій: 3
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі104.1 |
жири137 |
вуглеводи117 |
Порції |
|||
ккал |
белки |
жири45.7 |
вуглеводи39 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі8.7 |
жири11.4 |
вуглеводи9.8 |
Рецепт «Корейка під луковим соусом у духовці»:
Нарізати м'ясо на порції товщиною 1 см
З усіх, зазначених у розділі «М'ясо» продуктів, крім сиру, приготувати маринад.
Вилити його в м'ясо і добре втерти маринад в кожен шматок. Поставити м'ясо на ніч у холодильник (у мене стояло 36 годин).
Соус:
Пробити блендером цибулю до стану пюре, додати сметану, гірчицю і сіль, перемішати.
М'ясо помістити в жаростійку форму і покрити кожен шматочок цибулевим пюре.
Запікати в прогрітій до 200 * З духовці 20 хвилин.
Дістати з духовки і посипати тертим сиром. Відправити в духовку ще на 3-4 хвилини, щоб розплавився сир.
Гарнір:
Некрупну картоплю відварити в мундирі. Помістити на противір, застелений пекарським папером, і злегка розчавити.
Посолити і поперчити, посипати сиром і відправити в духовку на 5-7 хвилин.
Сервірувати м'ясо зі свіжими овочами або соліннями.
А також картопляним гарніром.
М'ясо вийшло дуже соковите, смачне і пікантне, що важливо для корейки.
А картопля м'яка і розсипчаста.
Цей рецепт - учасник акції «» Готуємо разом - кулінарний тиждень «». Обговорення приготування на форумі - http://forum.povarenok.ru/viewtopic.php?f=34&t=6862