Корейка під луковим соусом у духовці

Соковите, ароматне, м'яке м'ясо, розрізане на порційні шматки і запечене в духовці! Сумнівалася до останнього, але приготувавши, переконалася - це правда! До речі, гарнір під стати м'ясу - ну, дуже смачний!

Інгредієнти для «Корейка під луковим соусом у духовці»:

М'ясо:

  • Свинина (корейка без кісточки) - 450 г
  • Хрін (готовий) - 30 г
  • Сіль - до смаку
  • Часник (у мене сухий 2 г) - до смаку
  • Соєвий соус - 10 г
  • Перець чорний - за смаком
  • Паприка солодка - 2 трісок.
  • Коріандр (порошок) - 1/4 ч.
  • Сир голландський - 30 г
  • Олія рослинна - 1 ст. л.

Соус:

  • Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт
  • Сметана - 1 ст. л.
  • Гірчиця - 1 ч. л.
  • Сіль - до смаку

Гарнір:

  • Картопля - 500 г
  • Сіль - до смаку
  • Перець чорний - за смаком
  • Моцарелла - 50 г

Час приготування: 45 хвилин


Кількість порцій: 3

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2077.3 ккал

белкі104.1
р

жири137
г

вуглеводи117
г

Порції

     

ккал
692.4 ккал


белки
34.7 р

жири45.7
р

вуглеводи39
г

100 г страви

     

ккал
173.1 ккал

белкі8.7
р

жири11.4
р

вуглеводи9.8
р


 

Рецепт «Корейка під луковим соусом у духовці»:

Нарізати м'ясо на порції товщиною 1 см

З усіх, зазначених у розділі «М'ясо» продуктів, крім сиру, приготувати маринад.

Вилити його в м'ясо і добре втерти маринад в кожен шматок. Поставити м'ясо на ніч у холодильник (у мене стояло 36 годин).

Соус:
Пробити блендером цибулю до стану пюре, додати сметану, гірчицю і сіль, перемішати.


М'ясо помістити в жаростійку форму і покрити кожен шматочок цибулевим пюре.
Запікати в прогрітій до 200 * З духовці 20 хвилин.

Дістати з духовки і посипати тертим сиром. Відправити в духовку ще на 3-4 хвилини, щоб розплавився сир.

Гарнір:
Некрупну картоплю відварити в мундирі. Помістити на противір, застелений пекарським папером, і злегка розчавити.

Посолити і поперчити, посипати сиром і відправити в духовку на 5-7 хвилин.

Сервірувати м'ясо зі свіжими овочами або соліннями.


А також картопляним гарніром.

М'ясо вийшло дуже соковите, смачне і пікантне, що важливо для корейки.

А картопля м'яка і розсипчаста.







Цей рецепт - учасник акції «» Готуємо разом - кулінарний тиждень «». Обговорення приготування на форумі - http://forum.povarenok.ru/viewtopic.php?f=34&t=6862

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND