Кіш «Осіння пора»

Думаю багатьом відомо, що кіш являє собою відкритий пиріг з начинкою. Я хочу запропонувати начинку для такого пирога з м'яса і овочів, а з яких саме - розповім детально в самому рецепті.

Інгредієнти для «Кіш» Осіння пора «»:

Тестування

  • Масло вершкове - 100 г
  • Жовток яєчний - 1 шт
  • Борошно пшеничне/Борошно - 1 стак.
  • Сік лимонний - 1 ч. л.
  • Сіль - 1 трісок.

Починка

  • Морква - 1 шт
  • Гарбуз - 150 г
  • Фарш м'ясної - 250 г
  • Капуста білокачанна/Капуста - 1 стак.
  • Сир твердий - 80 г
  • Олія рослинна - 50 мл
  • Сіль - до смаку
  • Горіх мускатний - до смаку

Заливка

  • Яйце куряче - 3 шт
  • Молоко - 250 мл
  • Сметана - 2 ст. л.
  • Сіль - 1 трісок.

Час приготування: 45 хвилин

Кількість порцій: 2

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2631.6 ккал

белкі72.9
р

жири166.5
р

вуглеводи165.8
р

Порції

     

ккал
1315.8 ккал

белк36.5
р

жири83.3
р

вуглеводи82.9
р

100 г страви

     

ккал
169.8 ккал

белки
4.7 р

жири10.7
р

вуглеводи10.7
р

 

Рецепт «Кіш» Осіння пора «»:

Приготуємо тісто.
Змішати борошно з олією, порубати ножем у крихту.

Додати жовток.

Додати сіль, лимонний сік і замісити тісто. Тісто прибрати в холодильник.

Моркву натерти на великій терці. У сковороді розігріти олію, викладаємо моркву.

Гарбуз порізати кубиками і додати в сковороду.

Дрібно нашинкувати капусту і теж додати в сковороду. Додати сіль, мускатний горіх. Перемішати, гасимо овочі близько 10 хвилин.

Приготуємо заливку. Змішуємо яйця зі сметаною.

Влити молоко і додати тріску солі. Перемішати.

М'ясний фарш злегка обсмажити.

Перемішати овочі з м'ясом і заливкою.

Тісто дістати з холодильника, розкатати в пласт і помістити в сковороду. Викладаємо начинку. Зверху посипати сиром.
Запікати в духовці при 200 градусах близько 45 хвилин.

До столу подати з білим вином у гарячому або холодному вигляді.







Приємного апетиту!