Думаю багатьом відомо, що кіш являє собою відкритий пиріг з начинкою. Я хочу запропонувати начинку для такого пирога з м'яса і овочів, а з яких саме - розповім детально в самому рецепті.
Інгредієнти для «Кіш» Осіння пора «»:
Тестування
- Масло вершкове - 100 г
- Жовток яєчний - 1 шт
- Борошно пшеничне/Борошно - 1 стак.
- Сік лимонний - 1 ч. л.
- Сіль - 1 трісок.
Починка
- Морква - 1 шт
- Гарбуз - 150 г
- Фарш м'ясної - 250 г
- Капуста білокачанна/Капуста - 1 стак.
- Сир твердий - 80 г
- Олія рослинна - 50 мл
- Сіль - до смаку
- Горіх мускатний - до смаку
Заливка
- Яйце куряче - 3 шт
- Молоко - 250 мл
- Сметана - 2 ст. л.
- Сіль - 1 трісок.
Час приготування: 45 хвилин
Кількість порцій: 2
Харчова та енергетична цінність:
Рецепт «Кіш» Осіння пора «»:
Приготуємо тісто.
Змішати борошно з олією, порубати ножем у крихту.
Додати жовток.
Додати сіль, лимонний сік і замісити тісто. Тісто прибрати в холодильник.
Моркву натерти на великій терці. У сковороді розігріти олію, викладаємо моркву.
Гарбуз порізати кубиками і додати в сковороду.
Дрібно нашинкувати капусту і теж додати в сковороду. Додати сіль, мускатний горіх. Перемішати, гасимо овочі близько 10 хвилин.
Приготуємо заливку. Змішуємо яйця зі сметаною.
Влити молоко і додати тріску солі. Перемішати.
М'ясний фарш злегка обсмажити.
Перемішати овочі з м'ясом і заливкою.
Тісто дістати з холодильника, розкатати в пласт і помістити в сковороду. Викладаємо начинку. Зверху посипати сиром.
Запікати в духовці при 200 градусах близько 45 хвилин.
До столу подати з білим вином у гарячому або холодному вигляді.
Приємного апетиту!