Хлібці до борща

Відмінне доповнення до борщу.

Інгредієнти для «Хлібці до борща»:

  • Хліб
  • Сіль (за смаком)
  • Зелень (за смаком)
  • Часник (за смаком)
  • Картопля - 3 шт

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 2

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
343.2 ккал

білкі7.8
р

жири0.4
р

вуглеводи76.8
р

Порції

     

ккал
171.6 ккал

белки
3.9 р

жири0.2
р

вуглеводи38.4
р

100 г страви

     

ккал
88 ккал

белкі2
г

жири0.1
г

вуглеводи19.7
р

 

Рецепт «Хлібці до борща»:

Натираємо картоплю на великій терці, віджимаємо весь сік, додаємо сіль, перець, подрібнену зелень і часник за смаком.

На шматок хліба вилочкою акуратно накладаємо картоплю і притискаємо до хліба.

На розпечену сковороду з рослинним маслом кладемо хліб картоплею вниз і притискаємо (але не сильно). Обсмажуємо, перевіряючи, щоб картопля не підгоріла.

Обсмажуємо хлібці з двох сторін, від цього вони стають хрусткими і ще більш смачними.

Подавати до борща))