Відмінне доповнення до борщу.
Інгредієнти для «Хлібці до борща»:
- Хліб
- Сіль (за смаком)
- Зелень (за смаком)
- Часник (за смаком)
- Картопля - 3 шт
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 2
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
білкі7.8 |
жири0.4 |
вуглеводи76.8 |
Порції |
|||
ккал |
белки |
жири0.2 |
вуглеводи38.4 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі2 |
жири0.1 |
вуглеводи19.7 |
Рецепт «Хлібці до борща»:
Натираємо картоплю на великій терці, віджимаємо весь сік, додаємо сіль, перець, подрібнену зелень і часник за смаком.
На шматок хліба вилочкою акуратно накладаємо картоплю і притискаємо до хліба.
На розпечену сковороду з рослинним маслом кладемо хліб картоплею вниз і притискаємо (але не сильно). Обсмажуємо, перевіряючи, щоб картопля не підгоріла.
Обсмажуємо хлібці з двох сторін, від цього вони стають хрусткими і ще більш смачними.
Подавати до борща))