Завжди спокійно дуже мені, коли є м'ясо на столі! Готуємо ми його не дарма! Сита, нагодована сім'я! Рецепт перевірений роками, хочу друзі вам запропонувати! Слоєнку з м'ясом, овочами сьогодні будемо ми гасити! Дуже вершково, так смачно, ароматно все у нас! По-домашньому затишно, дітям, дорослим в самий раз!
Інгредієнти для «Картопля з м'ясом» По-домашньому «»:
- Картопля - за смаком
- Свинина (М'якоть (можна куряче м'ясо)) - за смаком
- Цибуля ріпчаста - до смаку
- Морква - до смаку
- Масло вершкове - за смаком
- Зелень (Для подачі.) - до смаку
- Спеції (Сіль, перець, улюблені спеції, до смаку.) - до смаку
Час приготування: 55 хвилин
Кількість порцій: 6
Харчова та енергетична цінність:
|
Готової страви |
|||
|
ккал |
белкі0 |
жири0 |
вуглеводи0 |
|
100 г страви |
|||
|
ккал |
белкі0 |
жири0 |
вуглеводи0 |
Рецепт «Картопля з м'ясом» По-домашньому «»:
Продукти. Кол-во продуктів беремо на свій розсуд, все залежить від того, який обсяг хочете приготувати (розмір посуду для гасіння). У цьому рецепті все просто, головне укласти шарами продукти.
М'ясо тонко нарізає платівками, потім на невеликі шматочки.
Трохи відбиваємо його
Солимо, додаємо спеції.
На дно посуду, в якому будіть гасити, викладаємо шматками вершкове масло. Масла жаліти не варто, чим більше, тим краще.
Морквину трьом, цибулю ріжем, картоплю ріжемо тоненькими дольками.
На олію викладаємо шар картоплі, солимо, перчим.
На картоплю шар м'яса.
На м'ясо шар цибулі, цибулі з морквиною теж не шкодувати!
Далі шар моркви.
Потім на неї знову шар картоплі і вершкового масла (спеції не забуваємо)
І в такому ж порядку, м'ясо
Цибуля, морква
І закінчуємо останній шар картоплею і вершковим маслом. (виходить три картопляних шари, і між ними два м'ясних шари з овочами) Хлюпаємо буквально краплю води, накриваємо кришкою, ставимо на вогонь, як тільки закипить, відразу зменшуємо вогонь і гасимо в районі 1 години, до готовності (якщо курка, то буде готове трохи раніше)
Страва готова.
Приємного апетиту!
Страва готова.
Приємного апетиту!
