Іспанський хліб з маслинами

Рецепт іспанської, дуже смачного і ароматного, хлібуся, який можна спекти не тільки в ХП, але і в духовці.

Інгредієнти для «Іспанський хліб з маслинами»:

  • Вода - 255 мл
  • Олія рослинна (я взяла оливкову) - 2 1/2 ст. л.
  • Цукор - 3 год.
  • Сіль - 2 ч. л.
  • Борошно пшеничне/Борошно - 480 г
  • Дрожжі (сухі пекарсіє - саф момент) - 1 ч. л.
  • Маслини (можна оливки) - 75 г

Кількість порцій: 750


Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2123.7 ккал

белкі46
г

жири44.2
р

вуглеводи383.5
г

Порції

     

ккал
2.8 ккал

белкі0.1
г


жири0.1
г

вуглеводи0.5
г

100 г страви

     

ккал
241.3 ккал

белкі5.2
р

жири5
г

вуглеводи43.6
р

 


Рецепт «Іспанський хліб з маслинами»:

Рецепт для приготування в хлібопічці:
поміщаємо продукти в контейнер в тому порядку, в якому вказані в інгредієнтах: вода, масло, цукор, сіль, борошно, дріжджи.вибираємо
потрібну вагу - 750 г, режим 8 - білий хліб, колір корочки (я вибрала рум'яну - 3), ставимо контейнер у пічку, включаємо,
після того як тісто підмісилося, і прозвучав сигнал, додаємо нарізані оливки, включаємо печь.
как хліб спечеться, остужаєм і пам'ятаємо його.

Приємного апетиту

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND