Це найпоширеніший в Аргентині «» швидкий перекус «». І вже точно, жодна аргентинська дитина від цього бутербродика не відмовиться, навіть якщо буде ситий під зав'язку.
Інгредієнти для «Бутербродище з мілянесою по-аргентинськи»:
- Помідор
- Цибуля ріпчаста
- Майонез
- Хліб (білий)
Час приготування: 10 хвилин
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі0 |
жири0 |
вуглеводи0 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі0 |
жири0 |
вуглеводи0 |
Рецепт «Бутербродище з мілянесою по-аргентинськи»:
Не буду описувати знову процес приготування напівфабрикатів, так як дала його в попередньому рецепті «» Мілянеса аргентинська «» https://www.povarenok.ru/recipes/show/6740/ . Додам тільки, що ці напівфабрикати чудово зберігаються в холодильнику 5-7 днів.
Розпечити в сковороді пісне масло, викласти туди мілянесу і обсмажувати на середньому вогні до утворення золотистої корочки з двох сторін - приблизно 1-2 хвилини на кожен бік.
На страву покласти тонкий ломтик хліба. На нього прямо зі сковорідки викласти готову мілянесу.
На мілянесу викласти порізані тонкими кілечками помідори, порізаний тонкими кільцями (або напівкільцями) ріпчастий цибуля. Зверху змастити майонезом.
На майонез зверху покласти цілий салатний лист і прикрити хлібом.
Такий бутербродище бажано тримати двома руками - одній складно утримати. Але, при всій його громіздкості, дуже смачно і ситно. Особливо дітям подобається.