Баклажани шари

Дуже ситна, смачна і корисна страва. Швидке в приготуванні. Пригощайтеся!

Інгредієнти для «Баклажани слоїсті»:

  • Баклажан - 2 шт
  • Помідор - 3 шт
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Морква - 3 шт
  • Олія рослинна
  • Спеції (сіль і перець)
  • Петрушка (сушена) - 3 ст. л.

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
380.6 ккал


белкі12.8
р

жири1.7
р

вуглеводи380.4
р

100 г страви

     

ккал
27.6 ккал

белки
0.9 р

жири0.1
г


вуглеводи27.6
р

 

Рецепт «Баклажани слоїсті»:

Баклажани помити і нарізати вздовж ломтиками.

Кожен ломтик обсмажити з двох сторін.

Помідори і цибулю дрібно нарізати. Морква натерти на терці. Нарізані овочі покласти у вог (або глибоку сковороду) і загасити. Приблизно хвилин 10.

Додати сушену петрушку, сіль і перець. Перемішати і дати потомитися пару хвилин.

У вогнетривкий посуд покласти шарами ломтики баклажана і тушковані овочі. Закрити кришкою і поставити в духовку на 10-15 хвилин. Потім дати охолонути.


Подавати в холодному вигляді з будь-якими овочами.
Приємного апетиту.

Приємного апетиту!

 

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND