Дуже ситна, смачна і корисна страва. Швидке в приготуванні. Пригощайтеся!
Інгредієнти для «Баклажани слоїсті»:
- Баклажан - 2 шт
- Помідор - 3 шт
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Морква - 3 шт
- Олія рослинна
- Спеції (сіль і перець)
- Петрушка (сушена) - 3 ст. л.
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі12.8 |
жири1.7 |
вуглеводи380.4 |
100 г страви |
|||
ккал |
белки |
жири0.1 |
вуглеводи27.6 |
Рецепт «Баклажани слоїсті»:
Баклажани помити і нарізати вздовж ломтиками.
Кожен ломтик обсмажити з двох сторін.
Помідори і цибулю дрібно нарізати. Морква натерти на терці. Нарізані овочі покласти у вог (або глибоку сковороду) і загасити. Приблизно хвилин 10.
Додати сушену петрушку, сіль і перець. Перемішати і дати потомитися пару хвилин.
У вогнетривкий посуд покласти шарами ломтики баклажана і тушковані овочі. Закрити кришкою і поставити в духовку на 10-15 хвилин. Потім дати охолонути.
Подавати в холодному вигляді з будь-якими овочами.
Приємного апетиту.
Приємного апетиту!