Баклажани по-сицилійськи

Вишукана страва в кольорах італійського прапора. Дивіться відео!

Співачка Тетяна Котова під керівництвом Костянтина Івлєва та Юрія Рожкова освоює рецепти страв з баклажанами, щоб завжди бути в ідеальній формі.


Головне в цьому рецепті - чудовий томатний соус, який чудово поєднується з «Моцареллою» і баклажанами. Важлива деталь: у самому кінці приготування додайте свіжий базилік.

РЕЦЕПТ БАКЛАЖАНІВ ПО-СИЦИЛІЙСЬКИ

ТРЕБА:

2 баклажана200 г сиру «Моцарелла» 500 г томатів у власному соку3 зубчики часнику 1/2 шт. ріпчастого лука3 гілочки тім'яна5 г зеленого базиліка2 тріски цукрових масл оливкового маслаСоль, перець - за смаком

ЯК ГОТУВАТИ:

1. Для приготування соусу в сотійник влити оливкову олію і додати тім'ян, нарізаний напівкільцями ріпчастий цибуля і подрібнений часник. Обсмажити до золотистого кольору.

2. Ввести томати у власному соку. Прибрати тім'ян. Всипати цукор і сіль. Гасити дві хвилини.

3. Баклажан нарізати тонкими смужками по довжині і обсмажити без додавання олії. Посолити.


4. Форму для запікання змастити оливковою олією. На дно форми викласти спочатку баклажани. Другим шаром викласти гурточки сиру. Зверху - шар соусу. Потім шар баклажанів, шар соусу і сир

5. Посипати тім'яном і поставити в духовку на 10 хвилин при температурі 200 ° С.

6. Готова страва прикрасити листочками свіжого базиліка.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND