Вишукана страва в кольорах італійського прапора. Дивіться відео!
Співачка Тетяна Котова під керівництвом Костянтина Івлєва та Юрія Рожкова освоює рецепти страв з баклажанами, щоб завжди бути в ідеальній формі.
Головне в цьому рецепті - чудовий томатний соус, який чудово поєднується з «Моцареллою» і баклажанами. Важлива деталь: у самому кінці приготування додайте свіжий базилік.
РЕЦЕПТ БАКЛАЖАНІВ ПО-СИЦИЛІЙСЬКИ
ТРЕБА:
2 баклажана200 г сиру «Моцарелла» 500 г томатів у власному соку3 зубчики часнику 1/2 шт. ріпчастого лука3 гілочки тім'яна5 г зеленого базиліка2 тріски цукрових масл оливкового маслаСоль, перець - за смаком
ЯК ГОТУВАТИ:
1. Для приготування соусу в сотійник влити оливкову олію і додати тім'ян, нарізаний напівкільцями ріпчастий цибуля і подрібнений часник. Обсмажити до золотистого кольору.
2. Ввести томати у власному соку. Прибрати тім'ян. Всипати цукор і сіль. Гасити дві хвилини.
3. Баклажан нарізати тонкими смужками по довжині і обсмажити без додавання олії. Посолити.
4. Форму для запікання змастити оливковою олією. На дно форми викласти спочатку баклажани. Другим шаром викласти гурточки сиру. Зверху - шар соусу. Потім шар баклажанів, шар соусу і сир
5. Посипати тім'яном і поставити в духовку на 10 хвилин при температурі 200 ° С.
6. Готова страва прикрасити листочками свіжого базиліка.