Овочі, що може бути краще
Інгредієнти для «Баклажани печені»:
- Оливки зелені (без кісточок) - 1 бан.
- Перець болгарський (Червоний зелений) - 2 шт
- Баклажан (середній) - 3 шт
- Соєвий соус (Amoi) - 2 ст. л.
- Сметана (15%) - 2 ст. л.
- Помідор (середній) - 2 шт
- Майонез (легкий) - 2 ст. л.
- Сир м'який (ламбер) - 150 г
Час приготування: 50 хвилин
Кількість порцій: 3
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі21.1 |
жири81.4 |
вуглеводи531.1 |
Порції |
|||
ккал |
белкі7 |
жири27.1 |
вуглеводи177 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі1.2 |
жири4.7 |
вуглеводи30.3 |
Рецепт «Баклажани печені»:
Овочі помити, очистити від насіння і шкурок.
Баклажани - розрізати навпіл, вийняти всі насіння (найзручніше це робити столовою ложкою), підсолити, змастити майонезом і викласти у форму для запікання.
З решти овочів готуємо начинку: помідори, перець, оливки дрібно перезати, заправити все соусом (сметана, соя, перець, сіль) добре перемішати і начинити баклажани.
Зверху на викладену начинку, викладаємо сир порізаний ломтиками і відправляємо в духовку (заздалегідь розігріту до 160 градусів) на 30 хвилин.
Готові баклажани можна подати, як горючу закуску, додавши зелень, або як гарнір до м'яса. Приємно апетиту!