Американський пиріг з чорною смородиною

На кухарці не так багато випічки з чорною смородиною, тому додаю смачний, простий у виконанні пиріг, запозичений мною на одному з сайтів.

Інгредієнти для «Американський пиріг з чорною смородиною»:

  • Смородина чорна - 400 г
  • Борошно пшеничне/Борошно - 1,5 стак.
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Цукор - 3/4 стак.
  • Масло вершкове (розтопити і охолодити) - 100 г
  • Молоко - 1/3 стак.
  • Сода гашена оцтом - 0,5 ч. л.

Час приготування: 50 хвилин


Кількість порцій: 8

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
4438.8 ккал

белкі40.3
р

жири99.3
р

вуглеводи841
г

Порції

     

ккал
554.9 ккал


белкі5
г

жири12.4
р

вуглеводи105.1
р

100 г страви

     

ккал
261.1 ккал

белкі2.4
р

жири5.8
р

вуглеводи49.5
р


 

Рецепт «Американський пиріг з чорною смородиною»:

Духовку розігріти до 200 градусів. Форму діаметром 23см змастити маслом і присипати борошном.
Міксером збити яйця з цукром (3-5 хв).

Додати розтоплене вершкове масло, молоко. Перемішати до однорідності. Додати борошно і збивати недовго, поки не отримаєте однорідну масу.

Перелийте тісто в підготовлену форму, розрівняйте.

Рівним шаром покрийте тісто смородиною, злегка присипаною борошном і цукровою пудрою.


Випікайте 35-45 хвилин.

Цей рецепт - учасник акції «Готуємо разом - кулінарний тиждень». Обговорення приготування на форумі - http://forum.povarenok.ru/viewtopic.php?f=34&t=6426

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND